Henkilökuntamme

Kosmetologit_Kosmetologikeskus_Tampere.jpg
 
 
Mirja_Makila_Kosmetologikeskus.jpg

MIRJA MÄKILÄ

Olen jo pitkään toiminut unelma-ammatissani kosmetologina ja olen edelleenkin kovasti innostunut alasta. Työ on todella kiehtovaa ja koko ajan muuttuvaa.

Hoidoista minua eniten kiinnostavat suorastaan ihmeitä tekevät konehoidot, kuten laser, valoimpulssi, radiofrekvenssi, lämpöneulaus ja pigmentointi. Ratkaisujen löytäminen asiakkaiden monenlaisiin iho-ongelmiin on aina palkitsevaa ja jatkuva ilon aihe.

Voit varata minulle ajan Varaa verkossa -palvelun kautta tai puhelimitse numerosta 03-2223828.

 
Marianne_Stenholm_Kosmetologikeskus.jpg

MARIANNE STENHOLM

Olen vuonna 1994 valmistunut diplomikosmetologi. Minulla on kansainvälinen Cidesco-tutkinto. Olen erikoistunut hoitamaan ruusufinniä, aknea, arpia ja kiinteyttämään ihoa. Minulla on pitkä kokemus alan erikoishoidoista ja esim valoimpulssista, laserista ja pigmentoinneista. Haluan tehdä asiakkaistani parhaita omia itsejään.

Sain  vuonna 2019 kunniakirja Vuoden Ilona, joka myönnetään kauneushoitolayrittäjälle, joka kouluttautumalla ja alan kehitystä seuraamalla pitää hoitolatoimintansa ajan hermolla. Positiivisella asenteella ja määrätietoisesti hän uudistaa niin tarjontaa kuin markkinointia tarjoten asiakkailleen vain parasta.

Voit varata minulle ajan Varaa verkossa -palvelun kautta tai puhelimitse numerosta +35832223828.

 
Kaisa_Kiiranen_Kosmetologikeskus_29032019.jpg

KAISA KIIRANEN

Nimeni on Kaisa. Olen iloinen ja tunnollinen, keväällä 2016 valmistunut kosmetologi. Kauneudenhoito ja ihmisten hyvinvointi on aina kiinnostanut minua ja siksi haluan tarjota asiakkaalle mahdollisimman rentouttavan ja mielekkään hoitokokemuksen.

Voit varata minulle ajan Varaa verkossa -palvelun kautta tai puhelimitse numerosta +35832223828.

 
Jasmin_Sipila_Kosmetologikeskus_Tampere.jpg

JASMIN

Nimeni on Jasmin ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2016. Olen aina ollut kiinnostunut estetiikasta, hyvinvoinnista, hoidoista ja niiden vaikutuksista. Tahdon auttaa asiakkaitani löytämään parhaat puolensa ja ratkaisemaan ihonhoitoon liittyviä ongelmia. Tulokset vaativat sitoutumista ja ymmärrystä oman ihotyypin hoidosta ja siksi minä olen täällä auttamassa.

Voit varata minulle ajan Varaa verkossa -palvelun kautta tai puhelimitse numerosta +35832223828.