Kasvohoito_Kosmetologikeskus_raj.jpg
ultraaani_kuorinta_Kosmetologikeskus_Tampere.jpg

Kasvohoidot

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kasvohoitoja ja vaihtoehtoja. Sinulle sopivimmalla hoidolla takaamme ihon kokonaisvaltaisen hyvinvointisi. Kasvohoidossa pääset rentoutumaan. Kasvohoidoilla kirkastamme ihoa, lisäämme hehkua ja kasvohoidot tasoittavat, sekä kirkastavat ihon väriä. Puhdas ja hoidettu iho näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Käytössämme on alan laadukkaimmat tuotesarjat Ella Bache, Academie, Bion ja Gernetic.

Suosittelemme:

Pariisilainen kasvohoito 70e
- kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, voide

Ruususen kasvohoito 99e
- timanttihionta kasvoille ja kaulalle,
ampullihieronta,naamio, voide

Kuningatar kasvohoito 125e
- timanttihionta, beautysound, naamio, voide

Tuhkimo kasvohoito 175e
- ultraäänikuorinta, Rf-hoito kasvot, kaula ja silmän-
ympärysiho, naamio, silmänympärysnaamio, voide

Kauneuspäivä 280e
- timanttihionta tai ultraäänihoito, kasvohoito hieronnalla,
käsihoito hieronnalla, jalkahoito hieronnalla, ripsien ja kulmien kestovärjäys, meikki


Perushoidot

Fresh-up pikakasvohoito 45e
- kuorinta, naamio, voide

Lady-kasvohoito 95e
- kuorinta, ihonpuhdistus, ampulli,
hieronta, naamio ja voide

Ihonpuhdistukset

Teini-ihonpuhdistus 8-15-v 49e
- nuoren hellävarainen ihonpuhdistus
ultraäänellä, mekaanisesti tai oxycleanilla.

Ihonpuhdistus 70e
- höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, voide

Ultraääni-ihonpuhdistus 70e

Timanttihionta + ihonpuhdistus 99e

Oxyclean ihon kemiallinen syväpuhdistus 70e

Lisätietoa Oxyclean menetelmästä

Syväpuhdistava erikoishoito soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin lievän ja keskivaikean acneihon hoitoon. Oxycleanin vaikutukset: Hoidossa käytetään happinestettä, joka kypsyttää ihon pinnassa olevat finnit, liuottaa ja pehmittää talitukkeumia, nostaa epäpuhtaudet pois sekä desinfioi ihon. lhon verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat, talineritys normalisoituu ja iho muuttuu selvästi kirkkaammaksi ja tasaisemmaksi jo ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaaseen tulokseen päästään sarjahoidolla sekä hoitoa tukevilla kotihoitotuotteilla. Suosittelemme hoitoa noin 3-6 kertaa 2-4 viikon välein.


Meikkaus

Päivämeikki  45e

Iltameikki 55e
- sis.meikinalusampullin


Erikoiskasvohoidot:

timanttihionta

Timanttihionta 70e
- naamio, voide

Lisätietoa Timanttihionnasta

Timanttihionnalla voidaan hoitaa ikääntymisen ja auringon vahingoittamaa ihoa, aknearpia, rasvaista ihoa, venymäarpia, ryppyjä, muuttunutta pigmentaatioita, suurentuneita ja tukkeutuneita ihohuokosia. Hoito poistaa epidermiksen kerroksia vaihtelevista syvyyksistä turvallisesti. Koska pintasolukkoa poistetaan, iho voi tuntua kuivalta muutaman päivän hoidon jälkeen. Hilseilyn välttämiseksi, käytä kosteuttavia voiteita, seerumeita tai naamiota kosmetologisi ohjeitten mukaan. Iho voi punoittaa, kuumottaa ja kihelmöidä hoidon jälkeen, tämä on normaalia koska ihon verenkierto, solutoiminta ja nestekierto on elpynyt voimakkaasti. Punoitusta voit peittää meikkivoiteilla, esimerkiksi Kryolan-meikkivoide peittää hyvin. Hoidon jälkeen emme suosittele saunaa tai hikilikuntaa samana päivänä. Auringonottoa tulee välttää pari päivää yhden hoidon jälkeen ja sarjahoidon aikana sekä kaksi viikkoa sarjahoidon päätyttyä. Suojaa ihoasi aurinkovoiteilla huolellisesti. Hoitoa voi ottaa ihonpuhdistusten tai muiden kasvohoitojen yhteydessä supistamaan ihohuokosia, kirkastamaan ja elvyttämään ihon toimintoja tai sarjahoitoina, 4 hoitoa 7-14 päivän välein. Jos hoidat rasvaista ihoa, kannattaa ottaa ihonpuhdistus ensimmäisellä käyntikerralla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Beautysound ultraäänikasvohoidot

Beautysound ultraäänihoito 70e
- kuorinta, naamio, voide

Lisätietoa Beautysound ultraäänihoidosta

Beautysound ultraäänikasvohoidolla voidaan kiinteyttää kasvoja, sulattaa kaksoisleukaa, vähentää punoitusta ja ärsytystä, syväkosteuttaa ihoa ja vähentää turvotusta. Hoito perustuu ultraäänen värähtelyyn ihossa, jolloin paineaaltoina kudoksessa etenevä ääni vilkastuttaa verenkiertoa, solutoimintaa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Turvotus vähenee ja lihakset rentoutuvat. Myös kollageeni- ja elastini-emosolujen toiminta lisääntyy. Hoitoa voi ottaa 6-10 kerran sarjahoitoina noin 3-6 päivän välein tai yläpitohoitona kerran kuussa. Ultraäänikiinteytys sopi myös muiden kasvohoitojen yhteyteen ja acne rosacean (ruusufinnin) rauhoittamiseksi. Hoito ei sovi sydämentahdistimen käyttäjälle tai erilaisista sydänvaivoista kärsiville, eikä niille, joilla on paljon metallia kehossa, akuutteja tulehdussairauksia, kasvaimia tai nivelreuma. Myöskään raskaana oleville emme hoitoa suosittele.


glygolihappohoito ja maitohappohoito

Glykolihappokuorinta 70e
- naamio, voide

Lisätietoa Glykolihappohoidosta

Glykolihappohoito tekee ihosta tasaisemman, vähentää aknea, sulattaa ihoa tukkivia aineita, kirkastaa ja uudistaa ihoa ja korjaa auringonvalon aiheuttamaa ihon vanhenemista. Mahdollisimman hyvien tulosten saamiseksi hoitoja tehdään sarjahoitoina. Yleensä kuorintoja suoritetaan 6-8. Ensin tehdään 4-6 hoitoa kahden viikon välein ja sitten pidetään 4-8 viikkoa taukoa ja jatketaan hoitoja toisella sarjalla. Ei suositella tummaihoisille, iholle, jolla on hyper-tai hypopigmentaatioita, raskaana oleville, roaccutane tai retin A-hoidon aikana tai hormonikorvaushoidon aikana. Glykolihappokuorinnan jälkeen iho voi punoittaa ja tuntua kuivalta. Ihoa voi viilentää kotona kylmillä pyyhkeillä. Kuorinta-aineita ei suositella käytettäväksi hoitosarjan aikana eikä viikkoon hoitojen tai hoidon jälkeen. Iho tulee suojata hyvin auringolta sarjahoidon aikana, ja viikon sarjahoidon jälkeen. 

Maitohappokuorinta 80e
- naamio, voide

Lisätietoa Maitohappohoidosta

Maitohappohoito vähentää ryppyjä, juonteita ja pigmenttimuutoksia, häivyttää ihon värin epätasaisuutta, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se on hellävarainen hoito, joten sopii myös ruusufinnille. Hoito nopeuttaa solujen uusiutumista, tasoittaa aknearpia ja kirkastaa ihoa. Mahdollisimman hyvien tulosten saamiseksi hoitoja tehdään sarjahoitoina n 4-6 kertaa kahden viikon välein. Ei suositella roaccutane kuurin aikana tai 6kk kuurin jälkeen, raskaana oleville, jos on huuliherpes aktiivisena tai tetrasykliinilääkityksen aikana. Maitohappokuorinnan jälkeen iho voi punoittaa ja tuntua kuivalta. Ei suositella saunaa eikä hikiliikuntaa samana päivänä, kuorinta-aineita ei saa käyttää sarjahoidon aikana eikä viikkoon sen jälkeen. Iho pitää suojata auringolta sarjahoidon aikana ja viikon sarjahoidon jälkeen.

SKUMPPAHOITO (KARBOKSITERAPIA)

Skumppa-kasvohoito 90–265e 

Lisätietoa skumppahoidosta

Ranskan ylellisistä kylpylöistä alkunsa saanut hiilidioksidihoito. Hoito on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, jossa hiilidioksidin kaasu imeytyy ihoon. Hoito parantaa ihon joustavuutta, nopeuttaa verenkiertoa, kiihdyttää kollageenin korjautumista, madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina

Hoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

-       vähentää ryppyjä
-       vaalentaa tummia silmänalusia
-       supistaa ihohuokosia
-       kirkastaa ihon väriä
-       vähentää turvotusta
-       hoitaa aknea

Kontraindikaatiot:

-       raskaus, epilepsia, korkea verenpaine, akuutti hiustenlähtö tai syöpä, kemoterapiahoidot, edemox, tai glauconide- lääkkeiden käyttö, hengityselinsairaudet.

Hoitoon voidaan yhdistää kasvohierontaa, veitsikuorintaa, timanttihiontaa, kemiallista entsyymikuorintaa tai mikroneulausta.


Elektroporaatio

Elektroporaatio 125e'

Lisätietoa Elektroporaatiosta (Neulaton mesoterapia)

Elektroporaatio on mm. mikrobiologian menetelmä, jossa solujen läpi johdetaan lyhyt korkeajännitteinen sähkövirta solukalvon läpäisevyyden lisäämiseksi. Kauneudenhoidossa elektoporaatio avaa solukalvon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Hoidoissa valitaan juuri ne aineet mitä sinun ihosi tarvitsee. Elektroporaatio on kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä. Hoito soveltuu hyvin RF-hoidon yhteyteen. Elektroporaatio kiinteyttää tehokkaasti, lisää ihon vastaanottokykyä, kuljettaa tehoaineita syvälle ihoon, on hellävarainen, sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitokohteet

-       juonteet
-       ihon epätasaisuus ja velttous
-       ihon kuivuus
-       ihon ennenaikainen vanheneminen

Parhaimman tuloksen saamiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona 4-6krt viikon välein, tai yhdessä RF-hoidon kanssa 4krt viikon välein. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2kk välein.


Radiofrekvenssihoidot

Radiofrekvenssi-hoito 125e
- kuorinta, kasvo-, kaula- ja silmänympärysihon
hoito, seerumi, vitamiinigeeli, naamio ja voide

Radiofrekvenssi + elektroporaatio 150e 
- Rf-hoito + mikroneulaus ilman neuloja,
erikoisnaamio ja seerumi

Rf-hoito silmänympärysiholle tai kaulalle 65e

Lisätietoa Radiofrekvenssihoidosta (RF-hoito) 

Hoidon teho perustuu nykyaikaiseen radiotaajuusenergiaan ja magneettipulsseihin, jotka kiinteyttävät ihoa. RF-hoito lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti radiotajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostumista, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.  Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Hoito on turvallista ja kivutonta ilman sivuvaikutuksia.

Hoitoalueet

-       silmänympärysrypyt, ”harakanvarpaat” ja silmäpussit
-       roikkuvat yläluomet
-       nasolabiaalipoimut
-       hamsteripussit
-       huulenympärysrypyt
-       roikkuva kaulan iho
-       kaulan alueen rypyt
-       koko kasvojen näkyvä kohotus

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa 4-6 kertaa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2kk välein. Hoito lisää kollegeenin ja elastiinin tuotantoa, lisää ihon kykyä säilyttää kosteustasapaino, edistää solujen muodostumista ja kypsymistä, parantaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa lipolyysiä, parantaa lymfanestekiertoa, vähentää vapaita radikaaleja.

UNIQUE EYE -HOITO

Unique-eye silmympärysihon hoito 65e
- laskee silmäpusseja ja vaalentaa ihoa
(kasvohoidon yhteydessä 40€)

Lisätietoa Unique Eyes hoidosta

Unique eyes, silmänympärysalueen elektroninen hoitomenetelmä hyödyntää elektromagneettista taajuutta ja tarkkaa lämpötilan seurantaa saadakseen anodi- ja katodi-ionit liikkumaan nopeasti elektroidilappujen ala. Tämä saa aikaan lämpöefektin hoidettavalla ihon alueella. Tämän lisäksi Unique Eyes- hoitoelektrodeissa oleva hyaluroidi ja kollageeni imeytyvät tehokkaasti ihoon ja kosteuttavat sitä. Hoidon aikana muodostuu uutta kollageenia ja solut aktivoituvat. Silmänympärysalueen iho kiinteytyy ja verenkierto paranee luonnollisella tavalla. Unique Eyes- silmänympärysalueen hoitomenetelmän avulla silmäpussit, juonteet ja tummat silmänympärykset häviävät ja ohentunut iho vahvistuu. Suositellaan otettavaksi sarjahoitona 6 hoitokertaa, yksi hoito viikossa tai ennen juhlia ja juhlien jälkeen.

DERMAPEN ja DERMAPLANNING HOIDOT

Dermapen mikroneulaus 175e

Lisätietoa Dermapen mikroneulauksesta

Dermapen- mikroneulaus kiinteyttää ja elvyttää ihoa, tasoittaa arpia ja aknearpia, silottaa ryppyjä ja juonteita, pienentää huokosten kokoa, soveltuu hyvin koko kasvojen käsittelyyn tai esim. vain pystyrypyille huulenympärysiholla. Dermapen 3 -laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite reijittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu. Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Dermapen-hoitokohteet:

 • Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet

 • Pystyrypyt huulenympärysiholla, ihon elvytys ja kiinteytys

 • Laajentuneet ihohuokoset

 • Raskausarvet Arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)

 • Ennenaikainen hiustenlähtö

Dermapen mikroneulauksen edut:

 • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.

 • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.

 • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.

 • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.


Dermaplanning 95e
- veitsikuorinta + erikoisnaamio

Lisätietoa Dermaplanning hoidosta

Dermaplanning, Täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman
uloimman kerroksen poistamiseksi.

Dermaplanningia suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla. Se poistaa kuorinnan yhteydessä myös häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun kaapimiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplanning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana. Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Kenelle Dermaplanning-hoito soveltuu? Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja kivuttomaksi vaihtoehdoksi vahaukselle. Onko Dermaplanning-hoito vain naisille? Dermaplanning-hoito toimii myös miehille, jotka kärsivät parranajosta aiheutuvista karvatupen tulehduksesta ja kuopista”. Koska Dermaplanning-hoito on iholle terveellistä, lähes kaikki voivat hyötyä ihon nuorentamisesta sen avulla.

CRYO-HOIDOT

Cryo-käsittely 85e
- juonteiden ja fibroomien poistoon

Lisätietoa Cryo-käsittelystä

Cryo käsittelyssä käytetään typpioksidia, jonka lämpötila kosmeettisessa käytössä on -80´C. Nestemäisen typen sumutus iholle kiinteyttää välittömästi ja täyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. Kollageenisynteesin aktivoinnin myötä kudos alkaa tuottamaan enemmän soluja, iho kiinteytyy, täyttyy ja muuttuu elastisemmaksi. Ihon akuutit tulehduskohdat rauhoittuvat, aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kudoksista. Ihohuokoset pienenevät ihon reagoidessa kylmään kiihdyttämällä kollageenituotantoa.

Cryo-hoito soveltuu:

-       ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen paikallisesti
-       tibroomien ja syylien poistoon
-       bakteerien tuhoamiseen aknenäppylöissä
-       keloidisten arpien hoitoon (paksuuntuneiden)
-       aurinkokeratoosin poistoon
-       rasvaluomien poistoon
-       hyperpigmentaatioläiskien poistoon (maksaläiskien)

Huomioitavaa:
-       jäädytyshoito EI ole kivutonta
-       hoidon jälkeen iho punoittaa ja turpoaa ja iholle voi tulla rakkuloita

Kontraindikaatiot, hoitoa ei suositella:

-       syöpä ja kasvaimet
-       skelerodermia
-       kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille
-       ihosairaudet
-       tulehdustilat kehossa
-       silikonit tai metalliset osat hoitoalueella
-       raskaana oleville
-       erittäin herkälle iholle

Hoito-ohjeet

Aurinkokeratoosi, hyperpigmentaatio tai rasvaluomi
Aurinkokeratoosia ja hyperpigmentaatiot hoidetaan n.2 euron kokoinen alue yhden hoitokerran aikana. Hoito voidaan toistaa 14 vuorokauden kuluttua.
Rasvaluomia voidaan poistaa samalla kertaa 1-10, ja ne karisevat ilman jälkitoimenpiteitä. 2-3 viikossa.
Huomioitavaa: Käsitelty alue tummenee huomattavasti, silloin toimenpide on onnistunut 2-3 viikon kuluttua iho kuivuu ja hilseilee. Ihoa ei saa raapia. Ihoa voi pestä ja kuivata normaalisti: karstan alta paljastuu ohut ja punertava iho. Muista käyttää vähintään 30 suojakertoimista aurinkovoidetta hoidon jälkeen ja kuukausi karstan irrottua.

Keloidiset arvet
Paksuuntuneita arpia voidaan hoitaa cryomenetelmällä, jolloin kylmähoito kuorii hallitun kudosvaurion kautta paksuuntunutta kohtaa.
Huomioitavaa: Hoitoa toistetaan 14 vuorokauden välein niin kauan, kunnes arpi madaltuu. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja kutisee. Ihoa ei saa raapia. 2-3 päivän kuluttua iho hilseilee ja arven ensimmäinen kerros irtoaa. Puhdista iho päivittäin ja käytä ihon kunnon mukaisia kosteuttavia tuotteita (ei liian hoitavia, kuten Bepanthen)

Akne
Cryo-hoitoa voidaan käyttää paikallisesti toisen hoidon yhteydessä. Toimenpide nopeuttaa ihon paranemisesta ja hillitsee tulehdusta.

Rypyt ja juonteet
Cryo-hoitoa voidaan tehdä paikallisesti syvien näkyvien ryppyjen hoitoon otsalla, poskilla ja huulten ympäristössä. Hoidon tavoitteena on aktivoida ja kiihdyttää kollageenisynteesiä hallitun kudosvaurion kautta. Hoitoa suositellaan yhdistettäväksi mikroneulaukseen. RF, IPL tai happokuorintaan.
Huomioitavaa: Tarvittaessa hoidon voi uusia 14- vuorokauden välein. Käsitellyillä alueilla voi näkyä vaaleanpunainen viiva 1-4 viikon suojaa iho auringolta vähintään kuukausi hoidon jälkeen. Käytä laadukasta kosmetiikkaa kotihoidossa.

Fibroomat (varrelliset luomet)
Fibroomat irtoavat hoidon jälkeen n. 7vuorokauden kuluessa.
Pidä hoidettu alue puhtaana äläkä raavi ihoa. Suihkussa käynti sallittua.

Syylät
Syyliä voi joutua käsittelemään useasti 14 vuorokauden välein kotihoidossa voi käyttää syylälaastaria, joka vaihdetaan 2-3pvän välein. Suihkussa käynti on sallittua.

Esimerkkejä hoitojen yhdistelyistä:

Epätasainen iho, ryppyjä ja juonteita
4 x kemiallinen kuorinta 2 viikon välein
4 x mikroneulaus 4 viikon välein
1 x syvien ryppyjen Cryo-hoito
Hoitosarjan pituus n. 6,5kk vaikutus erittäin pitkäaikainen.
-       ihon pinta muuttuu kemiallisten kuorintojen ansiosta kiinteämmäksi ja kauniimmaksi
-       mikroneulauksen ansiosta iho muuttuu täyteläisemmäksi ja ääriviivat selkeämmiksi
-       yläluomet ja silmänympärysalueen iho kiinteytyy
-       huulten ympärysalueet silenevät ja kiinteytyvät
-       rypyt ja juonteet madaltuvat

Ryppyjä ja juonteita, silmäpussitaipumusta ja kaulassa veltoutta
4-6 kertaa RF
1 kerran Cryo jäädytyshoito
Odotettavissa:
-       Leuan kiinteytyminen, silmänympärysihon kohotus, huokosten pienentyminen, ihon kimmoisuuden parantuminen, otsan siliäminen, silmäpussien laskeminen ja kaulan kiinteytyminen

Ultratone -kohotushoidot

Face-lift 65e

Face-lift pidempi 70e

Face-lift sarjahoito, 6 hoito kertaa 300e

Lisätietoa Ultratone-hoidosta

Ultratone hoidot ovat tutkittuja, tehokkaita ja turvallisia.

 • Kasvolihasten kuntoutus- ja kohotushoito = ”Non Surgical Face Lift” on 15 minuutin tehohoito, joka hoitaa kasvoja tutkitulla, tietokoneohjatulla impulssiaaltosarjalla. Hoito kuntouttaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvojen ja kaulan lihaksistoa sekä vähentää pintaryppyjä erityisesti silmien ja suun ympärillä. Noin 8-12 kerran perushoitosarjaa seuraa noin 1-2 kertaa kuukaudessa toteutettu ylläpito-hoito. Valittavanasi on monipuolisen tehokas ja miellyttävä veitsetön vaihtoehto kauneusleikkaukselle. Tämä hoito soveltuu hyvin myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.

 • Kasvojen ja kaulan lymfa ja kuona-aineiden poisto on 20(ultralift) minuutin hoito-ohjelma, joka jäljittelee syvävaikutteista rentouttavaa kasvohierontaa ja lymfakierron pumppaus-aaltoja. Lymfa poistaa liiat kudosnesteet ja kuona-aineet vähentäen turvotusta ja nestekeräymiä.

 • Anti-ageing ohjelma on kasvoille jo ilmaantuneita ikääntymisen merkkejä poistava, ihon nuorekkuutta palauttava ja sidekudosten rakennetta eheyttävä hoito. Anti-ageing hoito sopii erityisesti jo kypsempään ikään ehtineelle henkilölle, joka kokee otsan pystyrypyt, silmäkulmien naururypyt tai ylähuulen rypyt kosmeettisesti häiritsevänä. Hoidon kesto on 20 min.

 • Ylläpitohoito on suunniteltu edellä kuvattujen perushoito-ohjelmien jälkeiseen, kerran- pari kuukaudessa tapahtuvaan jatkohoitoon. Ylläpitohoito on monipuolinen sarja impulssiosioita, joilla on kasvoja kohottava ja kiinteyttävä vaikutus, pintaryppyjä estävä vaikutus, kollageeni ja elastiinituotantoa kiihdyttävä vaikutus sekä lymfahoidon vaikutukset.
Haluatko varata ajan tai kysyä lisätietoa sinulle sopivista hoidoista?

Voit soittaa meille numeroon 03-2223828, tai varata ajan maksuttomaan konsultaatioon. Ajan hoitoon tai konsultaatioon voit varata kätevästi myös netin kautta:

 
Kasvohieronta_Kosmetologikeskus_29032019.jpg
ihonpuhdistus_Kosmetologikeskus_Tampere.jpg
ampulli_ihonhoito_Kosmetologikeskus.jpg