Valtaosa hoidoistamme käy myös miehille ja voimme räätälöidä hoidon soveltumaan miehen iholle. Tutustu siis rauhassa myös muiden sivujemme tarjontaan ja erikoishoitoihin. Tässä poimintoja suosituimmista hoidoistamme miesasiakkaille.

Miesten kasvohoidot

Timanttihionta +ultraääni-ihonpuhdistus  99e

Klassinen kasvohoito 80e
- sis. kuorinta, ihonpuhdistus, hieronta, naamio

Kemiallinen syväpuhdistus 70e

Syväpuhdistava erikoishoito. Sopii etenkin lievän ja keskivaikean acnen hoitoon. Ihon kunto paranee jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta parhaisiin tuloksiin päästään n. 3-6 kerran sarjahoidolla. Ei suositella roaccutane-kuurin aikana, ei acnerosacean (ruusufinni), herpeksen aikana eikä kasvainalueille.

Radiofrekvenssi kasvohoito 125e
- kuorinta, kasvo-, kaula- ja silmänympärysihon
hoito, seerumi, vitamiinigeeli, naamio ja voide

Komeushetki 140e
- sis. timanttihionta, kivuton ultraääni-ihonpuhdistus, tehotipat, naamio, voide ja käsihoito, viilaus, kynsinauhojen hoito, käsihieronta, kulmien siistiminen. 

Lisätietoa timanttihionnasta, ultraäänihoidosta ja radiofrekvenssihoidosta.

Hiuspohjan pigmentaatiot (Hair follicle simulation)

HFS-hiuspohjan pigmentointi    400–1200e
- käsiteltävän alueen mukaan, hinta per kerta

Kärsitkö kaljuuntumisesta, pälvikaljusta tai ohuista hiuksista? HFS on menetelmä, jossa päänahkaan pigmentoidaan hiusnystyjä muistuttavia pisteitä. Pisteitä voidaan pigmentoida myös harvenevan hiusmassan juureen, jolloin päälaki ei paistakkaan hiusten läpi, vaan saadaan aikaan vaikutelma tuuheista hiuksista. Aivan läheltä katsottuna eron toki huomaa, mutta jo n. 30 cm välimatkalta vaikutelma on täysin luonnollinen.

Hiuspohjan pigmentoinnissa käytämme tähän valmistettuja erikoispigmenttivärejä. Käsittely kestää 1-2h sisältäen päänahkan puudutuksen puudutusvoiteella.

Pigmentaation jälkeen iho kaipaa runsaasti kosteutusta ja hikoilua on vältettävä 2-3 päivää. Älä sauno, kylve kuumassa vedessä 7-10 vuorokauteen. Hinnat määräytyvät pigmentoidun alueen mukaan. Käsittely tehdään yleensä 2-3 kertaa halutun lopputuloksen saamiseksi. Jokainen käynti maksaa tietyn hinnan.

 

erikoishoito_Kosmetologikeskus_tampere.jpg
academie_dermacte_voide_Kosmetologikeskus.jpg