meidän tarinamme
 

Tampereen_Kosmetologikeskus_perustajat.jpg
 

Liike juontaa juurensa jo 70-luvulle, jolloin ala oli vielä suhteellisen nuori. Tukholmasta, kuningasperheenkin käyttämästä salongista, kokemusta ja uusia tuulia saaneena ja innostuneena,  perustin ensimmäisen kauneushoitolani Tampereelle kampaamon yhteyteen Rautatienkadulle. Kahdeksankymmentä luvun alussa hoitolani muuttui kemikalio- kauneushoitolaksi, josta siirryin neljän vuoden kuluttua isompiin tiloihin Aleksanterinkadulle.

Uudessa liikkeessä toimi sillon 3 kosmetologia, hieroja, kampaamo ja ihotautilääkäri.

Tyttäreni Marianne valmistui kosmetologiksi ja aloitti myös vastaanoton yhteisissä tiloissamme. Erilaiset koneet ja palvelut lisääntyivät runsaasti 90-luvulla. Uutta oli mm. mikrohionta, ultraäänipuhdistus, pigmentointi ja värianalyysit .

Nykyiseen entistä suurempaan huoneistoon muutimme v.2001. Samassa osoitteessa toimimme edelleen. Meitä on nyt 4 kosmetologia, sekä usein1-2 työharjoittelijaa.

Yli 25 vuoden ajan liikkeemme on tarjonnut harjoittelupaikan alan opiskelijoille. Itsekin osallistumme säännöllisesti uusiin koulutuksiin sekä kotimaassa että ulkomailla. Näin olemme pysyneet ajan hermolla kaiken aikaa. Jatkuva uuden tiedon saanti ja oppiminen onkin erittäin tärkeää, koska alamme kehittyy ja muuttuu koko ajan hurjaa vauhtia. Olemme täysin vakuuttuneita tehokkaiden koneiden ylivoimaisesta merkityksestä hoidoissa, siksi olemmekin investoineet vuosien mittaan runsaasti alan parhaisiin laitteisiin.

Liikkeemme vahvuutta kuvaa kolme k:ta, koulutus, kokemus ja koneet. Niillä saadaan, ystävällisen palvelun lisäksi, paljon hyvää aikaan.

Mirja Mäkilä ja Marianne Stenholm